Over mij

Mijn hele leven, en dat is toch al meer dan een halve eeuw, spelen dieren een belangrijke rol. Ik leef(de) en werk(te) door de jaren heen met veel diersoorten zoals paarden, katten, schapen, kippen, koeien, varkens en natuurlijk honden. Daarnaast heb ik jarenlang in een HRM functie gewerkt voordat ik mijn passie volgde en me nog meer ging verdiepen in de discipline neuswerk, kynologie en het gedrag van honden.

Al mijn honden zijn trouwe maatjes en heb veel van ze geleerd! De rassen die ik zelf heb gehad en waarmee ik heb getraind heb zijn o.a.: Mechelse herders, Duitse herders, Pinchers, New Foundlanders, Bull Terriers en een Berner senner hond. Op dit moment heb ik een twee Beaucerons en een Gonczy Polski waarmee ik vele diverse disciplines heb gevolgd of nog steeds volg omdat ik het ontzettend leuk, maar ook belangrijk vind om zelf te blijven trainen en aan mijn skills te werken.

Mijn kennis en ervaring liggen op het gebied van welzijn, gedrag, gehoorzaamheid en neuswerk. Graag wil ik deze aan jullie overdragen zodat we nog meer plezier met onze trouwe viervoeters mogen hebben. Mijn visie is om op een positieve manier en door altijd te blijven kijken naar de hond, samen te werken aan een mooie band tussen jou en je hond. Dit onder deskundige en professionele begeleiding van een gecertificeerde gedragstherapeut en instructeur.

Accreditatie

Aangesloten bij NVGH, Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden (voorheen Alpha) – lidnr. 1441

Overzicht opleidingen​​

Diverse (bij) scholing
Ik vind het belangrijk om naast mijn opleiding, een brede kennis te hebben en op de hoogte te blijven van andere hondse informatieve en/of praktische zaken vandaar dat ik graag deelnemer ben van lezingen, seminairs en/of workshops. Zie hiervoor mijn overzicht (bij) scholing